Uitleganimatie laten maken Verover het hele internet

 

Je hebt een dienst of product waarvan iedereen op de hoogte zou moeten zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het hele internet erover praat? Of heb je een ingewikkelde boodschap en zoek je naar een manier om deze eenvoudig uit te leggen. Of vindt er een strategische verandering plaats binnen de organisatie en zoek je naar de juiste toon?

Bovenstaande vragen zijn eigenlijk best logisch. Want jij bent een specialist op jouw vakgebied. En wij op het gebied van animatie en online marketing.

Jij gelooft oprecht in de producten en diensten die je organisatie aanbiedt. En dat doen wij ook. Bekijk gewoon eens wat animatie voorbeelden op onze website.

Wil je direct weten hoe we je verhaal in beeld kunnen brengen? Bel: 020 – 261 91 14.

Wij ontwikkelen een uitleganimatie voor:

.

Welke resultaten kan een uitleganimatie voor je behalen?

 1. Verhoging van je omzet: 85% van de consumenten geeft aan dat ze eerder een product of dienst zullen afnemen als ze een animatie hebben gezien.
 2. Je beschikt over de perfecte pitch: onze animaties stippen zowel het ‘probleem’ van je klant als de oplossing aan: jouw dienst of product. Ze zetten bovenaan aan tot actie met een goede call-to-action. 
 3. Je doelgroep heeft weinig tijd: consumenten en managers waarderen het daarom zeer dat ze alle benodigde informatie over jouw product of dienst tot zich kunnen nemen in maximaal 75 seconden.
 4. Meer traffic op je website: en een hogere ranking in google.
 5. Je doelgroep onthoudt je dienst of product veel beter: mensen onthouden 20% van wat mensen lezen en 10% van wat ze horen. Maar aan de andere kant onthouden mensen 80% van wat ze hebben gezien, jouw uitleg animatie. 
 6. Verover het hele internet: animaties zijn zeer geschikt voor doelgroepgerichte videomarketing. Bijvoorbeeld via Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en Linkedin. Via Facebook kan je animatie simpel tienduizenden views krijgen. 
 7. Een database vol prachtige illustraties: voor een klein bedrag mag je alle illustraties uit onze animatie gebruiken op je website of powerpoint presentatie.
 8. Verhoging van online zichtbaarheid: animatie is dé perfecte tool om je bedrijf online een gezicht te geven. Het draagt je merkwaarden uit. En is bovendien zeer ‘likeable’. Het geeft bovendien interne trots.
 9. Mensen blijven langer op je website: bezoekers blijven gemiddeld 2-8 seconden op een website. Maar met een animatie blijven ze langer hanger en zullen ze dus eerder aankoop overgaan. 

 

Waarom zou je een uitleganimatie laten maken door Emations?

 • We hebben een achtergrond in design en marketingcommunicatie. Zodoende kunnen we ons uitstekend verplaatsen in jouw markt, doelstelling of positionering. Dat scheelt een hoop tijd en verwarring.
 • Wij werken snel, efficiënt en voor een marktconforme prijs prijs.
 • De mensen van Emations werken graag voor merken met ambitie.
 • We zijn gek op ingewikkelde materie. Saai? Integendeel. Zo leren wij iedere keer wat bij.
 • We houden niet zo van standaard templates. Ieder bedrijf heeft immers een eigen gezicht en verhaal. Toch werken we voor een marktconforme prijs.
 • Maar bovenal zijn we gek op animatie. En leggen we de lat iedere keer een stukje hoger. En daar plukken we samen de vruchten van!

 

.
Ben je overtuigd en wil je graag eens kennis maken?

We komen graag bij je langs om uit te leggen waarom animatie onmisbaar is voor jouw organisatie. Ben je in de buurt? Ook prima, je bent altijd welkom op onze creatieve studio in Amsterdam West. Bel 020 – 261 91 14.

Meer informatie
Klanten: