.
Over het project: 

Watson+Holmes stelt zich als doel om dé data autoriteit in Nederland te worden binnen de vastgoedsector. Door het gebruik van data zorgen ze dat de vastgoedmarkt beter, efficiënter en transparanter wordt. 

De vraag:

Ontwikkel een uitleg animatie met de corporate kernboodschap van Watson + Holmes in 80 seconden. De animatie wordt gecommuniceerd op de homepage van de website. Daarnaast wordt de ingezet als drager van een doelgroepgerichte campagne op Linkedin en ingezet tijdens salesgesprekken.

Doelgroep:

Asset managers in de vastgoedsector, hoger opgeleid, vanaf 30 jaar

Waarin schuilt de overtuiging:

Als asset manager in de vastgoedsector ben je dagelijks verantwoordelijk voor een veranderende vastgoedportefeuille. Direct inzicht in de laatste stand van zaken is daarom essentieel. Dat kan, met Watson + Holmes.

 

 

Doelstelling:

Meer naamsbekendheid onder de doelgroep. Potentiële klanten laten inzien wat de toegevoegde waarde van Watson+Holmes is.

Illustratie- en animatie stijl:

Modern, volwassen en serieus, toegankelijk, aansluitend bij de nieuwe huisijl van Watson+Holmes

 

watson holmes animatie

 

Het script:

Als asset manager in de vastgoedsector ben je dagelijks verantwoordelijk voor een steeds veranderende vastgoedportefeuille. Een portefeuille die jaarlijks moet voldoen aan de rendementseisen van aandeelhouders. Dus wat je nodig hebt, is permanent inzicht in de juiste stand van zaken. Het bijeenbrengen van data vanuit diverse partners en dit vertalen naar inzicht is vaak een complex en tijdrovend proces.

Waar en wanneer is er sprake van leegstand? Wat is de actuele huurprijs van woningen en hoe verhoudt dit zich tot de markt? Hoe is de voortgang van het budget op service- en onderhoudskosten? Kortom: hoe kun je continu anticiperen op complexe ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt?

Met Watson + Holmes. Wij zorgen voor het bijeenbrengen van alle relevante gegevens op het gebied van vastgoedprojecten. Kwaliteitsdata, waarmee je optimaal en continu kunt sturen op je KPI’s en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.

Onze slimme en veilige database maakt actuele gegevens direct inzichtelijk. Met één druk op de knop ben je dagelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je portefeuille.Maximaal rendement halen uit vastgoed? Bel ons met je vraagstuk.

Wij laten je graag zien hoe!
Watson + Holmes
Maximaal rendement uit vastgoed

 

watson holmes animatie