De transportsector is continu in beweging en maakt revolutionaire ontwikkelingen door. Neem bijvoorbeeld stadsdistributie of internationaal vervoer middels elektrische vrachtwagens en vrachtwagens op waterstof. Of neem ‘Truck Platooning’ waarbij geautomatiseerd rijden van vrachtwagens via GPS en radar wordt ontwikkeld. Interessante ontwikkelingen, die vragen om een modern en vernieuwend online marketingbeleid. Zeker als je bedenkt dat effectieve communicatie essentieel is in een wereld die draait om goed werkende processen binnen de logistieke keten. Processen, die uitstekend in beeld te brengen zijn door middel van animatie en infographics. Leg je case aan ons voor en wij geven je graag vrijblijvend advies!

Meer weten?
Vrijblijvend advies. Direct een offerte.

Waarom werken met Emations animatiestudio?

  • We hebben ± 250 animaties en 100 infographics in 11 talen gemaakt. Voor meer dan 75 tevreden opdrachtgevers.
  • Wij werken graag voor slimme opdrachtgevers die de lat hoog leggen. Dat doen wij zelf namelijk ook.
  • We hebben een stevige achtergrond in marketing en communicatie. En denken graag mee over strategie, doelstelling en markt.
  • Wij zijn sociaal en maatschappelijk betrokken. Wij zoeken dat ook bij onze opdrachtgevers.
  • Onze tarieven zijn marktconform en schaalbaar.
Bekijk de video

 

Wil je weten hoe we jouw doelgroep kunnen overtuigen?
We geven je graag vrijblijvend advies, bel: 020 - 2619114
Meer weten?
Vrijblijvend advies. Direct een offerte.

Meer informatie:

+
Online marketing in Transport en logistiek

De afgelopen jaren heeft transport en logistiek Nederland een behoorlijke inhaalslag gemaakt op het gebied van online marketing. Onderzoek geeft aan dat ruim 60% van de logistieke bedrijven hun website als belangrijkste marketingkanaal ziet. Dit biedt kansen voor online marketing producten die je website een nog grotere boost kunnen geven. Wist je dat Google gek is 2d animatie content? Websites met een animatie stijgen vaak sneller in rankings dan zonder. Animatie vergroot de betrokkenheid en leidt tot meer conversie. Animatie video wordt veelvuldig gedeeld op social media. Wat weer meer likes, interactie en bezoekers op je website oplevert. Kortom voordelen genoeg om vandaag nog aan de slag moet een goede online marketing strategie in de transport en logistiek.

+
Werkwijze animatie infographic Transport en logistiek

Allereerst brengen we graag samen met jou de doelgroep in kaart. Hoe is onze doelgroep, wat zijn hun interesses? Waar bevinden ze zich online. En daar welke boodschap zullen zij zich extra aangesproken voelen? Vervolgens willen we graag weten wat de kansen en de zwaktes zijn van het verhaal wat we willen communiceren. Aangevuld met een overzicht van de concurrent, bijvoorbeeld welke logistiek dienstverlener heeft een soortgelijk product op de markt gebracht.

Vervolgens schrijven we een script. Een script wat nauw aansluit op de doelgroep. We zoeken naar een illustratiestijl die goed voelt in de sector transport en logistiek Nederland. Niet de kinderachtig, modern, stevig, direct en overtuigend. Deze stijl en het script vertalen we door naar een storyboard. We tekenen alle beelden, zodat jij vooraf een goed inzicht hebt in wat je kunt verwachten als logistiek dienstverlener. Daarna brengen we het storyboard in beweging. En maken we samen een uitleganimatie die je doelgroep overtuigd!

Mocht dat wenselijk zijn ontwikkelen we een video marketing plan voor je. Zo onderzoeken we waar de doelgroep zich bevindt en bouwen we een campagne rondom de animatie op basis van vooraf vastgelegde doelstellingen.

+
Infographic Transportbedrijf of logistiek bedrijf

In de wereld van transport en logistiek bedrijven draait alles om goed werkende processen. En hoe kun je een logistiek proces nou beter in beeld brengen dan met een infographic? Alle benodigde informatie in een oogopslag. Zo bedien je zo goed mogelijk je doelgroep. Infographics zijn effectieve communicatie middelen voor zowel interne- als externe communicatie.

+
Animatie in Transport voor een logistiek dienstverlener

Bezoekers van website zijn fan van animatie! En dat is niet zo gek, alle informatie waarnaar ze op zoek zijn verteld in 60-80 seconden. En dat in je huisstijl. Zodat je ook de beleving van je merk optimaal tot zijn recht kunt laten komen. Bij Emations zijn we experts op het gebied van 2d animatie. We ontwikkelen al jaren animaties voor uitleenlopende branches en opdrachtgevers. Van groot tot klein. We hebben een achtergrond in marketing communicatie.

+
Kosten animatie en infographic Transport en logistiek

De kosten voor een animatie of infographic voor de transport en logistiek is sterk afhankelijk van het soort. Ontwikkelen we een animatie in 2D of 3D en kunnen we ons verhaal kwijt in 60 seconden of is er langer voor nodig? Wil je meer weten? Leg ons je case voor dan voorzien we je vrijblijvend van advies.