Emations Animatiestudio is opgericht in 2015. We zijn gevestigd in Amsterdam. Onze mensen hebben een achtergrond in marketingcommunicatie, design, muziek en animatie. Wij ontwikkelen digitale producten als animatie, infographic en illustratie. Voor overheden, het bedrijfsleven en de culturele sector.

Visie:

Onze producten hebben altijd als doel om te overtuigen. Zo trekken we mensen over de streep. Creëren we begrip, draagvlak of een stijging in de omzet. We zijn de spil tussen organisatie en haar doelgroep. We zorgen voor verbinding en interactie.

.

animatiestudio

.

.

Het team:

Emations heeft een klein team met veel ervaring. Wij zijn gek op koffie, goede tv-series en maken graag muziek. Meestal zijn we met z’n drieën maar schalen net zo makkelijk op.

.

animatiestudio

Waarom werken met Emations animatiestudio?

Bekijk de video

-
De voordelen van Emations Animatiestudio voor jou als opdrachtgever

  • We hebben een achtergrond in marketingcommunicatie. Zodoende ontwikkelen wij niet alleen mooie animaties. Maar kunnen we ons ook uitstekend inleven in je markt, positionering, doelstelling of beslissingsproces. Dat scheelt een hoop tijd en verwarring.
  • We zijn servicegericht, makkelijk bereikbaar, down to earth en houden van snel schakelen. Maar om eerlijk te zijn, wij vinden dat dit nogal voor zich spreekt.
  • Wij werken snel en denken graag met je mee. Bijvoorbeeld hoe de animatie die je bij ons hebt laten ontwikkelen weer terug kunt verdienen middels videomarketing.
  • We houden niet zo van standaard templates. Iedere organisatie heeft immers een eigen gezicht en verhaal. Toch werken we voor een marktconforme prijs.
  • We werken graag voor organisaties met ambitie en zijn gek op ingewikkelde producten, processen of een interne communicatiestrategie.
  • Maar bovenal houden we van ons vak. En leggen we bij iedere animatie of infographic die wij ontwikkelen de lat steeds weer een stukje hoger.

+
De ervaring waarover wij beschikken

Wij bestaan sinds 2015. En sinds onze oprichting hebben we ± 100 animaties en ± 150 infographics ontwikkeld. Hiervoor zijn we meer dan 20 jaar actief geweest bij verschillende (internationale) reclame- en communicatiebureaus. Voor hen ontwikkelden we vele campagnes en strategieën. 

+
Welke terreinen is Emations het meest actief?

Wij zijn actief op het terrein van interne communicatie, B-to-B, corporate communicatie, externe communicatie en overheidscommunicatie
Zowel nationaal als international. We ontwikkelden animaties in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Zweeds en zelfs in het Thais.

+
Wat is het leukste project waar jullie aan gewerkt hebben?

Dat is vast en zeker de animatie die wij hebben gemaakt voor oprichter Matthijs. Dit voor de geboorte van zijn zoon Bence. De animatie is hier te bekijken: https://vimeo.com/196621645