Emations Animatiestudio Ervaren verhalen vertellers

.

Je hebt aan prachtige dienst waar iedereen van op de hoogte zou moeten zijn. Maar hoe zorg je er nou voor dat het hele internet erover praat? Ben je niet helemaal tevreden met je online zichtbaarheid terwijl je inmiddels wel weet dat er via internet veel omzet valt te genereren?
Of heb je een ingewikkeld verhaal en zoek je naar een slimme en eenvoudige manier om dit uit te leggen? 

Bovenstaande vragen zijn eigenlijk best logisch. Want jij bent een specialist op jouw vakgebied. En wij op het gebied van online zichtbaarheid.

Jij gelooft oprecht in de producten en diensten die je organisatie aanbiedt. En dat doen wij ook.

We leggen je daarom graag uit wie we zijn en wat we voor je kunnen betekenen. Heb je geen tijd of zin om verder te lezen en wil je direct meer weten? Laat hiernaast dan even je gegevens achter. Dan nemen we nog dezelfde dag contact met je op.

.

Waarom werken met Emations in plaats van een andere animatiestudio?

  • We hebben een achtergrond in marketingcommunicatie. Zodoende ontwikkelen wij niet alleen mooie animaties. Maar kunnen we ons ook uitstekend inleven in je markt, positionering, doelstelling of beslissingsproces. Dat scheelt een hoop tijd en verwarring.
  • We zijn servicegericht, makkelijk bereikbaar, down to earth en houden van snel schakelen. Maar om eerlijk te zijn, wij vinden dat dit nogal voor zich spreekt tegenwoordig.
  • Wij werken snel en denken graag met je mee. Bijvoorbeeld hoe de animatie die je bij ons hebt laten ontwikkelen weer terug kunt verdienen. Wel eens aan videomarketing gedacht?
  • We houden niet zo van standaard templates. Iedere organisatie heeft immers een eigen gezicht en verhaal. Toch werken we voor een marktconforme prijs.
  • We werken graag voor organisaties met ambitie en zijn gek op ingewikkelde producten, processen of een interne communicatiestrategie.
  • Maar bovenal houden we van ons vak. En leggen we bij iedere animatie of infographic die wij ontwikkelen de lat weer een stukje hoger.

 

Emations animatiestudio, sinds 2015 in Westerpark Amsterdam

Emations bestaat uit een vaste kern van 4 mensen. Een illustrator, scriptschrijver, animator en accountmanager. Daaromheen circuleert een team van freelancers die ons op projectbasis ondersteunt. We zijn gevestigd aan de ingang van het Westerpark. En delen een ruimte met andere creatieve ondernemers.

animaties, infographic

Emations werkt zowel nationaal als internationaal. Op veel verschillende terreinen

Wij zijn actief op het terrein van interne communicatie, B-to-B, corporate communicatie, externe communicatie, overheidscommunicatie, productuitleg et cetera. Waar ’t altijd om draait: wij brengen complexe materie simpel in beeld! En dat kan in alle talen. We werken samen met erkende vertalers en kunnen animaties omzetten in het Engels, Duits, Frans, Spaans of welke taal je ook maar wilt. Thais en Zweeds? Ook gedaan!

.

Onze opdrachtgevers; van groot tot klein

Onze klanten – van groot tot klein – weten ons zowel te vinden voor attractieve reclamevideo’s als instructieve interne uitleg animaties. Klanten als ABN AMRO, PWC, McDonalds, KPN, Carlson Wagonlit Travel, Gemeente Amsterdam, Provincie Utrecht en Provincie Noord-Holland en Nuon. We werken ook graag voor het MKB, zoals blijkt uit onze relatie met Altis, DRV Accountants en Gaatjesmakers en OfficeBox.

 

.
Ben je overtuigd en wil je graag eens kennismaken?

Je bent natuurlijk van harte welkom op onze creatieve studio in Amsterdam West. Maar we komen net zo makkelijk bij jou op kantoor. Bel 020 –  261 91 14 of laat rechtsboven even je gegevens achter. We nemen nog dezelfde dag contact met je op voor een afspraak.

 

Meer informatie
Klanten: