Animatievideo Breng je organisatie in beweging


Je hebt een dienst waarvan iedereen op de hoogte moet zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het hele internet erover praat? Of je hebt een product en je zoekt naar de juiste boodschap om je potentiële klanten te raken? 
Als organisatie of overheid is het tegenwoordig een flinke uitdaging om de juiste boodschap op een effectieve manier over te brengen aan de doelgroep. Hoe raak je – tussen al die informatie – je doelgroep nog in het hart. Zodat deze zijn weg naar jou weet te vinden?

Daarbij kunnen wij je ondersteunen. Emations bundelt kennis van marketingcommunicatie en gevoel voor vormgeving. Wij ontwikkelen een animatie video die er niet alleen mooi uitziet. Maar die ook nog eens werkt.

Een slimme animatievideo van Emations legt in korte tijd uit waar doorgaans heel veel woorden voor nodig zijn. Emations heeft de afgelopen jaren honderden verhalen verteld. En meer dan 100 animatie video’s gemaakt. Wil je meer weten? Bel 020 – 261 91 14.

.

Onze animatie video’s zijn uiterst geschikt voor:

Waarom animatie video werkt?

Animatie videos’ zijn razend populair. Maar waarom eigenlijk? Omdat ze werken! Ons brein is primair ingesteld op visuele communicatie. Wist je dat ongeveer 85% van de dingen die we onthouden gebaseerd zijn op beeld? We nemen beeld dan veel sneller op in onze hersenen dan tekst: maar liefst 600.000 keer. Daarnaast delen we visuele content veel vaker via social media. 75% van het totale internetverkeer van consumenten bestaat de aankomende jaren uit video. Genoeg reden toch?

Infographic, animatie, verhalen.
Waarom een animatie video laten maken door Emations?

• We hebben een achtergrond in reclame en communicatie
• Daarom zijn we bekend met jouw markt en doelgroep
• Werken graag voor merken met ambitie, klein en groot
• We hebben gevoel voor vorm en illustratie
• Wij houden van ingewikkelde materie
• Snappen hoe jouw beslissingsproces werkt
• Werken snel en voor een scherpe prijs

.
Jouw verhaal naar een animatie video vertalen?

Ook een animatievideo laten maken door Emations? Wij denken graag met je mee! Bel 020 – 261 91 14 of vul ons contactformulier in. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op onze creatieve studio in Amsterdam West.

Meer informatie
Klanten: