Animatiefilm Breng je verhaal in beweging

Mensen hebben tegenwoordig steeds minder tijd en geduld om informatie tot zich te nemen. Er komen van alle kanten prikkels op hen af. Dan moet je boodschap interessant genoeg zijn om hun aandacht vast te houden. Een verhaal dat direct `to the point` is. Zodat de animatiefilm je raakt. Want alleen dan gaat een kijker over tot actie. Hoe doe je dat als organisatie of overheid? 

Bij Emations hebben we veel ervaring met het maken van animaties die blijven hangen. We hebben er ondertussen meer dan 100 gemaakt. En allemaal hebben ze één ding gemeen. Een goed verhaal. Zo geschreven dat het je doelgroep raakt. Wil je weten hoe we dat doen? Bel gewoon eens: 020 – 261 91 14.

.

Een animatie film van Emations is uiterst geschikt voor:

.

Waarom een goede animatie laten maken

Je boodschap heeft gemiddeld zo’n tien seconden om de aandacht van de kijker te grijpen. Langer duurt het niet voordat iemand doorklikt naar het volgende filmpje, of misschien wel het filmpje van je concurrent! Als je ons een animatiefilmpje laat maken, dan wordt jouw boodschap zeer aantrekkelijk verpakt.

Wij kunnen in korte tijd tot de kern van je product of bedrijf komen. Zo ziet iemand meteen wat ze aan jouw product hebben, en, belangrijker nog, waarom ze het nodig hebben! Goede beelden blijven beter hangen dan lange lappen tekst. Wist je dat 80 tot 90 procent van de dingen die we onthouden zijn geïnspireerd door beelden?

Infographic, animatie, verhalen

Waarom een animatie filmpje van Emations?

Emations heeft een schat aan ervaring op het gebied van het maken van animatiefilmpjes. Wij zijn ervaren verhalen vertellers die ervoor zorgen dat jouw ingewikkelde boodschap kernachtig wordt verwoord. Als kijkers je boodschap niet snel begrijpen, dan raken ze hun interesse in je product of bedrijf kwijt. Wij zorgen ervoor dat je kijkers klanten worden, door ze op een speelse of informatieve manier jouw verhaal te vertellen.
.

Contact opnemen met Emations

Neem vooral vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over ons animatiebureau. We zijn te telefonisch te bereiken via: 020 – 261 91 14. Of kijk eens op onze website naar voorbeelden van onze animatiefilms.

Meer informatie
Klanten: