De wereld om ons heen wordt steeds ingewikkelder. De hoeveelheid informatie stijgt explosief. Organisaties en processen steeds uitgebreider. En producten zijn niet altijd meer in één keer te begrijpen. Daarom zoek je een oplossing om je instructie zo efficiënt en helder mogelijk in beeld te brengen.

Dat kan! Laat een animatie maken door Emations. Onze animaties zijn zeer gebruiksvriendelijker en werkt ook nog eens motiverend. En leggen in 1 minuut uit waar doorgaans heel veel woorden voor nodig zijn.

Waarom werken met Emations animatiestudio?

Bekijk de video

Waarom een Animatie laten maken door Emations?

Ons brein is primair ingesteld op audiovisuele communicatie. Wist je dat 80 tot 90 % van de dingen die we onthouden gebaseerd zijn op beelden? Een visuele boodschap blijft dus veel beter hangen dan een tekstuele. Daarom zijn uitleg animaties zo effectief. Animaties werken motiverend. En je kunt ze altijd nog een keer bekijken. Een instructie video is makkelijk te delen via social media en geeft tevens meetbaar rendement aan je communicatie.

 

De toepassing van onze animaties:

  • Uitleggen van een nieuw product, dienst of concept
  • Toelichting App
  • Handleiding
  • Bouwinstructie
  • Gebruiksaanwijzing
  • Installatie toelichting (bijvoorbeeld van een Mediabox)

Hoe maak je een goede animatie?

Allereerst starten we met een kennismaking. In het gesprek brengen samen in kaart hoe het proces er uit ziet dat je wilt vertellen.

Op basis van dit gesprek ontwikkelen we een script. Een verhaal in 150 woorden die jouw proces kracht bij doet. En helpt om het doel te bereiken wat jij voor ogen hebt. 

Op basis van het script ontwikkelen wij een storyboard. Alle processtappen uitgewerkt in beeld. Zo kunnen we met elkaar nog eens goed evalueren of het verhaal begrijpelijk wordt voor de doelgroep. 

We selecteren een stem. En brengen het storyboard in beweging. Zoeken daarbij passende geluidseffecten en muziek.

Zo laat je stap voor stap die animatie maken die jij voor ogen hebt.

Wat kost een instructie animatie laten maken?

De vanaf prijs voor het laten maken van een instructie animatie is €4500 euro. Oplopend tot €6500 afhankelijk van de complexiteit en lengte.
Voor een offerte van een 3D animatie neem even contact op.