Bedrijfsanimatie Breng je bedrijf in beweging


Elk bedrijf heeft een verhaal. En middels dat verhaal wil je op eenvoudige wijze iets communiceren aan je klanten, stakeholders of personeel. Het is echter niet altijd eenvoudig om tot de kern van je verhaal te komen en in klare taal naar voren te brengen. Daarmee kunnen wij je helpen.

Met een bedrijfsanimatie. Een animatie, ook wel bekend onder de naam Explanimation, behoort tot de specialiteiten van Emations. Door onze marketingcommunicatie achtergrond zijn we gewend om snel de kern van je bedrijf te pakken. Begrijpen wij hoe de markt in elkaar zit. En hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel 020 – 261 91 14.

Infographic, animatie, verhalen
.

Waarom een bedrijfsanimatie werkt

Het is vaak zo dat bedrijven zaken uit proberen te leggen met behulp van woorden. Maar wist je dat we beelden 80 tot 90% beter onthouden dan tekst? Waarom zou je dan je boodschap proberen te vertellen op een omslachtige manier, die ook nog eens veel minder goed werkt? Bij Emations hebben we veel ervaring met het vertellen van een goed verhaal. En van animatie. We hebben onder andere gewerkt voor bedrijven als McDonalds, Nuon, Gemeente Amsterdam, Provincie Utrecht en KPN.
.

Waarom een bedrijfsanimatie laten maken door Emations?

  • Door onze achtergrond in reclame en communicatie begrijpen we jouw markt en doelgroep. We worden dan vaak ook gevraagd om mee te denken bij de positionering van een bedrijf.
  • We hebben in de loop der jaren meer dan 100 bedrijfsanimaties gemaakt.
  • Met bedrijfsanimaties zorg je ervoor dat ingewikkelde verhalen heel duidelijk en snel worden uitgelegd.
  • Emations werkt snel, efficiënt en voor marktconforme prijs.
    .

Wil jij je bedrijf graag in beweging zetten?

Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Dan bekijken we samen wat de kern van je bedrijf is en hoe wij ervoor gaan zorgen dat deze zo mooi mogelijk wordt verpakt. Bellen kan natuurlijk ook: 020 – 261 91 14.

Meer informatie
Klanten: