Ben je op zoek naar een goede animatiestudio? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stel, je hebt een steengoed product, maar vertel je hoe dit op aan potentiële klant? Of een dienst waarvan iedereen op de hoogte moet zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het hele internet erover praat? Animatiestudio Emations is van mening dat een animatie of infographic niet alleen iets moet uitleggen. Maar een doelgroep moet overtuigen. Want alleen daarmee zet je aan tot actie. Om dit doel te bereiken hebben we een vaste werkwijze. Waarin duidelijkheid en resultaat de boventoon voeren. We leggen je graag persoonlijk uit hoe we dat doen.


Bekijk eens de animatievideo die we voor McDonald’s maakten. Of de infographic voor Nuon. Dit geeft een goed beeld wat je bij Emations Animatiestudio kunt verwachten.

 

Waarom werken met Emations animatiestudio?

Bekijk de video

-
Waarin wij ons onderscheiden als Emations

Bij Emations Animatiestudio zijn wij altijd op zoek naar het ‘probleem’ van je doelgroep. Hierdoor kunnen we een explainer video of infographic maken die er niet alleen mooi uitziet. Maar die ook overtuigend is en nog belangrijker, die er voor zorgt dat je doelgroep overgaat tot de actie die jij van hen verlangt.

Het ‘probleem’ is in die zin eigenlijk de perfecte methode om aandacht te generen. Een methode die nooit uitgewerkt raakt. Maar hoe komt dat eigenlijk? Dat komt omdat ons brein zo in elkaar zit. Het zogeheten reptielenbrein. Je doelgroep is meestal gefocust op zijn of haar probleem. Ze komt niet op je website, of bekijkt je video omdat ze toevallig iets zoeken. Ze zoeken naar een oplossing voor hun probleem.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tool waarmee financiële dienstverlening in een klap overzichtelijker wordt. Of denk aan een medewerker die net te horen heeft gekregen dat er een organisatieverandering plaatst vindt en wil weten wat dit voor hem of haar gaat betekenen. 

Emations Animatie-studio probeert deze problemen altijd expliciet te benoemen zodat de consument zich meteen herkent. Zo geef jij in een paar seconden weer dat je hen begrijpt. En daar spreekt waardering uit. De oplossing is vervolgens jouw dienst, concept of intern programma. 

Als je samenwerkt met animatiestudio’s als Emations, dan weet je zeker dat je zeker dat je boodschap perfect perfect in beeld wordt gebracht. Door onze communicatie achtergrond hebben wij de kennis en ervaring om een complexe boodschap simpel te vertellen. Wist je dat 85% van de dingen die we onthouden gebaseerd zijn op beeld? We nemen beeld dan ook veel sneller op in onze hersenen dan tekst, maar liefst 600.000 keer.


Wil je meer weten over de probleemstelling? We leggen het je graag persoonlijk uit. welkom@emations.nl 

 

+
De producten die je bij ons kunt laten ontwikkelen

+
Alle voordelen nog eens op een rij van ons bedrijf

  • Zeer ervaren verhalen vertellers
  • 20 jaar communicatie ervaring, waarvan 5 jaar als animatie-studio
  • Daardoor begrijpen we je markt en doelstellingen
  • Wij werken graag voor merken met ambitie
  • Snel, efficiënt en voor een marktconforme prijs
  • We denken mee over het boosten van je animatie middels SEO of SEA

Wil je meer weten over onze animatiestudio? We denken graag met je mee, neem hier even contact op of bel 020 – 261 91 14

+
De kosten van een animatie of Infographic bij Emations Animatiestudio?

Al onze animatie video’s zijn op maat gemaakt. We zoeken hierbij naar een stijl die past bij jouw verhaal of merk. We geloven niet in standaard pakketen. Want iedere organisatie is uniek. Daarom werken bedrijven als FrieslandCampina, Nuon en de Gemeente Amsterdam graag met ons samen. Wij werken snel en voor een marktconforme prijs. 

De doorlooptijd voor het ontwikkelen van een animatie en infographic 

2D animaties hebben een beperkte doorlooptijd. Een animatie van 1 minuut kan al binnen 4 werkweken worden opgeleverd. Een 3D animatie daarentegen is complexer. Afhankelijk voor de lengte. De doorlooptijd van een infographic is ongeveer 2 werkweken.


Wil je meer voorbeelden zien van ons werk? Kijk bijvoorbeeld eens naar de animatie die we voor GoConnectIT hebben gemaakt.

+
Emations Animatiestudio werkt voor de volgende opdrachtgevers

Emations is een animatiestudio waar mensen werken met jaren ervaring. We werken maandelijks voor een aantal grote organisaties. Je kunt daarbij denken aan bedrijven als FrieslandCampina, Nuon en ABN AMRO. Maar ook voor het MKB werken we graag, denk hierbij aan Altis, OfficeBox of Gaatjesmakers. We maken animaties voor de perfecte online campagne, maar we kunnen ook filmpjes maken voor als je bijvoorbeeld een reorganisatie uit wilt leggen aan je personeel.