Animatiebureau Emations vindt dat een animatie of infographic niet alleen moet uitleggen maar ook moet overtuigen. Want alleen als je echt overtuigt creëer je begrip, omzetstijging of meer online zichtbaarheid. En dat is toch het doel van communicatie. Hoe wij dat doen? Dat leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek.

Waarom werken met Emations animatiestudio?

Bekijk de video

Waarin is Emations anders dan andere animatiebureaus?

Emations heeft een achtergrond in marketing communicatie. Hierdoor kunnen we ons snel inleven in je doelgroep en markt. Dat is wel zo efficiënt. Daarnaast kunnen we meedenken met je strategie. Een animatie ontwikkelen is gaaf, maar er moet wel naar gekeken worden toch? Sterker nog er moet worden aangezet tot actie. Anders is het zonde van je budget.

Wij werken snel, efficiënt en voor een goede prijs. De mensen van Emations animatiebureau werken graag voor graag bedrijven of organisaties met ambitie. 

Wat voor producten ontwikkelen jullie als animatiebureau?

  • Animaties om een product, dienst of concept uit te leggen
  • Infographics ter ondersteuning van een persbericht
  • Animatie als  kernboodschap voor een intern communicatie programma
  • Filmpje bij een salesgesprek
  • Illustraties om instructies uit te leggen
  • Commercials
  • Snappets voor Instagram, Twitter en Facebook

Emations hét animatiebureau voor jouw verhaal

Een consumer zit in deze tijd niet meer te wachten op een langdradig verhaal. Ze willen direct in hun informatiebehoefte worden voorzien. Anders gaan ze op bezoek bij de ‘concurrentie’. Het is daarom zeer effectief om een animatiebureau als Emations in te schakelen voor het verpakken van je boodschap. In een korte, krachtige animatiefilm kun je namelijk veel beter vertellen wat je kwijt wilt. Welke optie zal het beste de aandacht van jouw potentiële publiek vasthouden denk je?

Het voordeel van werken met een animatiebureau als Emations

Bij Emations werken mensen met veel ervaring op het gebied van communicatie, animaties en infographics. Wij weten als geen ander hoe je een boodschap vertelt aan een publiek dat niet zit te wachten op een lang verhaal. We nemen de kern van je product of dienst. En schrijven een slim verhaal. Een verhaal dat mensen raakt. Zo heb je straks een animatiefilm waar mensen met interesse naar kijken en dat ervoor zorgt dat potentiële klanten snappen wat je over wil brengen. Zodat jij het resultaat behaalt dat je voor ogen hebt! Uiteraard zijn animatiebureaus als Emations ook in te zetten om bijvoorbeeld een animatievideo te maken.

Hoe lang bestaan jullie al?

Emations bestaat sinds 2015 en heeft in die tijd ongeveer 150 animaties en infographics ontwikkeld. Dit voor uiteenlopende klanten. Van internationale spelers als Vattenfall, FrieslandCampina en Carlson Wagonlit Travel. Tot lokale onderneming als OfficeBox en Quizzle. We zijn graag klankbord als het gaat om overtuigende online communicatie.