Zoek je een partner die game art of game design ontwikkelt voor je game of voor je mobiele applicatie? Dan ben je bij Emations Animatiestudio aan het juiste adres. Wij zijn een illustratie– en animatiestudio die in loop der jaren heel wat organisaties van visuals hebben voorzien. Van storyboard-illustraties voor animaties tot aan infographics, tekeningen voor verandertrajecten en illustratieve huisstijlen. Dankzij deze ervaring zijn wij van alle markten thuis op het gebied van games en game design.

Waarom werken met Emations animatiestudio?

Bekijk de video

-
Verschillende stijlen game art en game design

Wij zijn gespecialiseerd in 2d game design illustraties. Onze illustratoren werken in verschillende stijlen. En denken graag met je mee welke stijl het beste tot zijn recht komt bij jullie spel. Van outfline tot flat design. Van veelkleurig tot één herkenbaar pallet. We ontwikkelen graag game illustraties. Afhankelijk van de doelgroep van je game ontwikkelen we een stijl die aanspreekt, van vriendelijk en jong. Tot volwassen en ‘adventure’. We zijn van alle markten thuis.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van grafisch design. Zodoende kunnen we je eveneens helpen met game design.

+
Game art kosten

Game art kosten zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid en het type game illustraties. Tekenen we uitgebreide werelden of ontwikkelen we enkel een aantal characters die je kunt implementeren in je mobiele game applicatie.

+
Game art toepassingen

Ons game art of game design is toepasbaar op verschillende platvormen. Denk hierbij aan computers, consoles, smartphones of social media. Uiteraard maakt het voor ons geen verschil of we voor Android of Apple game artwork maken. Het begint tenslotte met een goed idee om mooie illustratieve stijl!

+
Game art werkwijze

Op basis van het spelconcept en de storyline inventariseren we gezamenlijk je wensen. We spreken af hoeveel game artwork er wordt gemaakt en doen een onderzoek naar de stijl. Op basis van dit onderzoek doen we je een design stijl voorstel. Hoe zit een karakter eruit? Hoe de wereld waar hij zich in begeeft enz. Daarnaast bespreken we de design concepten. Ben je tevreden met de randvoorwaarden dan gaat een game artist verder aan de slag met de invulling. Zo ontwikkelen we stap voor stap game illustraties die voldoen aan jouw wensen.

We werken graag in Adobe Illustrator vector. Zo ben je flexibel in de doorontwikkeling en het development. We zijn een animatie- en illustratie studio, dus wij coderen niet. Emations animatiebedrijf is gevestigd in Amsterdam West. Zodoende kun je voor game design Amsterdam makkelijk bij ons terecht. We schakelen snel en komen graag bij je over de vloer voor een brainstormsessie.