Infographic laten maken Bereik het hele internet


De wereld om ons heen wordt steeds complexer. De hoeveelheid data en informatie stijgt exponentieel. Organisatiestructuren worden ingewikkelder en productinstructies uitgebreider. Processen
 zijn niet altijd meer in één keer te begrijpen. 

Kortom als organisatie is het tegenwoordig een hele uitdaging om de juiste informatie op een effectieve manier over te brengen aan je doelgroep. 

Daarbij kunnen wij je ondersteunen. Emations bundelt haar kennis van marketingcommunicatie en gevoel voor vormgeving. We ontwikkelen infographics die er niet alleen mooi uitzien maar ook een goed verhaal vertellen. Om zodoende het resultaat te behalen dat jij voor ogen hebt.

Hebben we je al voldoende overtuigd? Laat hiernaast even je gegevens achter dan bellen we je om te kijken of het klikt. Mailen mag natuurlijk ook: welkom@emations.nl

 

Emations: dataexperts op zoek naar jouw verhaal

Door onze achtergrond in reclame en communicatie zijn wij het gewend om het juiste verhaal te filteren uit een grote hoeveelheid informatie en data. We rusten niet voor we tot de kern van de zaak zijn doorgedrongen. Op welke markt richting wij ons, wat moet de doelgroep daadwerkelijk weten als ze jouw infographic onder ogen hebben gehad?

Als we daar eenmaal achter zijn, komen we op basis van een slimme invalshoek tot een goed verhaal. Een verhaal wat we vertellen middels beeld. En dat werkt. Vraag maar aan onze opdrachtgevers. Van grote spelers als Nuon, Carlson Wagonlit of PWC. Tot kleinere partners als FNLI, RIBW Groep of CBL.
.

10 redenen om een infographic te laten maken door Emations

 1. Consumenten of medewerkers gunnen zichzelf steeds minder tijd om te lezen. Een goede infographic geeft hen de mogelijkheid tot scannen. En zodoende toch de gewenste informatie op te nemen. Wel zo effectief!
 2. Een infographic is het perfecte middel om complexe materie op een simpele wijze te vertellen
 3. (Nieuws)media zijn gek op infographics. Het is dus een slim idee om naast je persbericht ook een infographic aan te bieden.
 4. Ons brein is gek op beeld. Uit onderzoek blijft dat 80 tot 90% van de dingen die we onthouden gebaseerd zijn op beelden.
 5. Een infographic trekt veel sneller de aandacht van het oog dan een tekstuele boodschap.
 6. Infographics zijn makkelijk te delen via social media. En geven een boost aan je vindbaarheid middels SEO.
 7. Een goede infographic heeft overtuigingskracht en zet aan tot actie. Dat is toch de bedoeling van communicatie?
 8. Infographics zijn in elk formaat te ontwikkelen en makkelijk vorm je geven in de huisstijl van je merk.
 9. Nieuwsmedia zijn gek op infographics. Het is dus een slim idee om naast je persbericht ook een infographic te laten ontwerpen.
 10. Wel eens overwogen om je infographic te animeren? Een zeer krachtige manier van overbrengen van informatie.

 

Wij werken op maat voor een prima prijs

Een infographic laten maken? Emations werkt snel voor een marktconforme prijs. Daarbij staat bij elke infographic animatie die we ontwikkelen de effectiviteit van het middel centraal. De boodschap moet kort en helder en begrijpelijk overkomen bij de doelgroep. Anders is het zonde van je investering!
.

Waarom een infographic laten maken door Emations?

 • Emations heeft veel ervaring in reclame en communicatie.
 • Infographics ontwikkelen wij snel, efficiënt en voor een goede prijs.
 • Wij werken graag voor merken met ambitie, groot en klein.
 • We zijn gek op complexe materie. Saai? Integendeel. Eervol, zeer zeker!
 • Onze infographics zijn bij uitstek geschikt om te delen via social media
  als Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat.
 • We hebben veel kennis van online marketing. Zodoende kunnen we je infographic ook boosten middels Google Adwords, Linkedin- of Facebook advertising..

 

Wil een infographic animatie laten maken?

Benieuwd hoe we jouw verhaal in een infographic kunnen gieten? Wij denken graag met je mee. Bel: 020 – 261 91 14 of vul ons contactformulier in. Dan helpen we je direct op weg. En ontwikkelen we samen een infographic die er niet alleen mooi uitziet. Maar een infographic die het resultaat behaalt dat jij voor ogen hebt!

Meer informatie
Klanten: