Reclame tref je overal. Toch is er maar weinig reclame die mensen écht raakt. Daarom is er goodwill-reclame van Vitrina. Reclame op duwstoelen die je aantreft in bijna alle ziekenhuizen in Nederland. Wij maakten er een uitleganimatie over. Lees hier meer over animaties in zorg.

Het script van de uitleganimatie voor Vitrina

Reclame tref je overal. Toch is er maar weinig reclame die mensen écht raakt. Reclame die wat doet. Reclame die het hart raakt. Reclame die opvalt, die beweegt. Letterlijk.

Vitrina biedt ondernemers, winkeliers, leveranciers en organisaties de mogelijkheid om mensen wel echt te raken. Hoe? Door in hun lokale ziekenhuis zichtbaar te zijn via een sympathieke dienst: een comfortabele duw-stoel aangeboden door u.

Wij noemen het goodwill-reclame: advertising die mensen die het nodig hebben letterlijk in beweging brengt. En er voor zorgt dat de naam van de adverteerder op een sympathieke manier zichtbaar is. Voor honderdduizenden bezoekers per jaar. Dag en nacht. In drukbezochte ruimtes zoals de entree, horecagelegenheden, gangen en wachtruimtes.

Wij doen dit al meer dan 25 jaar. En met succes. Want inmiddels tref je onze servicestoelen aan in vrijwel elk Nederlands en Vlaams ziekenhuis. Duwstoelen, die mensen mobiel maken en met reclame die opvallend beweegt. Effectieve communicatie door een sympathieke koppeling tussen mens en merk. Tussen uw klant en uw naam. Maatschappelijk betrokken. Vanuit het hart..

Meer weten? Kijk op www.vitrina.nl
Vitrina. Reclame die het hart raakt!