Bureau Benk ontwikkelde de campagne ‘Kom in beweging’. Dit om fiets- en e-bikegebruik in de provincies Utrecht en Limburg te stimuleren. Daarover gaat deze animatie video.  Emations Animatiestudio verzorgde in totaal 4 animatie video’s voor verschillende doelgroepen. De video’s werden gecommuniceerd op de overkoepelende website. Daarnaast werden de filmpjes ingezet voor een doelgroep campagne op Facebook.

Het script van de animatie video voor de Provincie Utrecht

Stel, de afstand tussen je huis en je werk is nét te groot voor de fiets. Dus ga je met de auto. Je wilt immers niet moe en bezweet op je werk aankomen. Toch fiets je normaal graag omdat je geniet van het bewegen, het buitenzijn en je vrijheid.

In dat geval geeft Utrecht in beweging je graag een duwtje in de rug. Hoe? Met ons speciale e-bike-programma. Daarmee kun je met de e-bike naar je werk en ook nog eens maximaal 600 euro bij elkaar fietsen. Hoe werkt het? Je informeert of je werkgever deelneemt aan Utrecht in beweging. Is dat het geval, dan schaf je zelf een e-bike aan. Gebruik je die e-bike gedurende 9 maanden voor woon-werkverkeer dan krijg je van ons maximaal 600 euro terug. Goed voor je portemonnee, je gezondheid en het milieu! Dus kom in beweging! Download onze slimme TimesUpp app en doe mee! Utrecht in beweging is een initiatief van Goedopweg. Kijk op utrecht.inbeweging.eu.

Lees hier meer animaties voor de overheid.