Met een landelijke campagne introduceerde McDonald’s in 2016 de McWrap Pulled Pork. Rondom dit nieuwe product ontwikkelde Emations een uitleganimatie.

De animatie werd gecommuniceerd op het online platvorm van de campagne. Pulled Pork is afkomstig uit het zuiden van de Verenigde Staten, hierop werd de verhaallijn gebaseerd. De cowboys characters lijken op hoofdpersonen uit de tv-commercial. Zodoende creëerden we eenheid.

Het script voor de uitleganimatie van McDonald’s

Nieuw bij McDonald’s: de McWrap Pulled Pork! Pulled Pork onstond rond 1900 in het zuiden van de Verenigde Staten. In Amerika is het dus al jaren populair. Het is heerlijk gemarineerd vlees dat in ieder geval acht uur heeft gegaard. Daardoor is het zó mals dat je het gemakkelijk uit elkaar trekt. Vandaar de naam: Pulled Pork. Het vlees wordt bereid met het lekkerste deel van het varken: de schouder. Je kende Pulled Pork misschien al van de foodfestivals. En nu dus ook verkrijgbaar bij McDonald’s in een smakelijke wrap! Heel Nederland dus aan de Slow Food, maar dan …..uhm, snel! Smakelijk eten!


De uitleganimatie voor McDonald’s is ontwikkeld in samenwerking met Hill+Knowlton Strategies. Wil je meer weten over uitleganimaties gemaakt door ons animatiebedrijf? Neem dan even contact op.

 

Daag ons uit!