Wanneer je machinaal gaat graven ben je wettelijk verplicht een zogeheten Klic-melding te doen. Emations ontwikkelde een animatie video voor GoConnectIT een herkenbare, moderne illustratieve stijl. De animatie werd middels een social media campagne doelgroepgericht gelanceerd. De animatie bevat onder andere een aantal 3d animatie elementen.

Het script van de animatie video voor GoConnectIT

Iedereen die in Nederland machinaal gaat graven, is wettelijk verplicht een zogenoemde Klic-melding te doen. Via een Klic-melding ontvang je van netbeheerders in je graafgebied relevante informatie over waar kabels en leidingen liggen. Daarmee verklein je de kans op kostbare graafschade, gevaarlijke graafsituaties en een forse boete.

Snel, eenvoudig en goedkoop een Klic-melding aanvragen? Ga naar www.kadasterklic.nl of download onze gratis Klic App. Je kunt overal een Klic-melding aanvragen: vanachter de pc op je werk, maar ook vanaf een smartphone of tablet. En daarmee vanuit huis of op de graaflocatie zelf. Binnen een minuut en zonder account. Na 1 werkdag ontvang je een sms en een link per e-mail. Wanneer je de link activeert, kun je via de Klic App direct alle relevante gegevens bekijken en eenvoudig en onbeperkt delen met anderen. Door in te zoomen en kaartlagen aan en uit te zetten, zie je precies waar welke kabels en leidingen liggen. Daarnaast voldoe je met de Klic App meteen aan alle wettelijke verplichtingen. Zonder papierwinkel, onnodige printkosten en veel gedoe!

Snel een Klic-melding aanvragen en inzien? KADASTERKLIC: altijd en overal.

Lees hier meer over animatie in bouw-en vastgoed sector.