.
Over het project:

Wanneer je jouw droomauto hebt gevonden, wil je natuurlijk eerst een proefrit maken. Helaas moeten we nu thuis blijven. AutoTrack ervoor dat die proefrit gewoon bij jou voor de deur begint. Contactloos en in een auto die voldoet aan de huidige hygiëne-eisen.

De vraag:

Ontwikkel een korte 2D animatie om het product ‘Proefrit aan Huis’ onder de aandacht te brengen bij aankomend autokopers. De animatie wordt gedeeld op de website. En op social media kanalen en Instagram (stories), Youtube, Twitter en Facebook.

Overtuiging:

Werken doe je tegenwoordig vaak thuis. Waarom koop je een nieuwe auto dan niet vanuit huis zoeken?

Doelgroep:

Aankomend autokopers en aanverwanten in automotive branche. 

Illustratie- en animatie stijl:

De uitleg animatie is getekend in een heldere en eenduidige 2D llustratiestijl. Nauw aansluitend bij de propositie van: simpelweg autotrack. 

 

Script:

Werken doe je tegenwoordig vaak thuis. Waarom zou je dan ook je nieuwe auto niet vanuit huis zoeken? Liefst met de zekerheid dat het goed zit. En dat kan! Autotrack.nl biedt namelijk Proefrit aan Huis. Met Proefrit aan huis maak je snel en gemakkelijk een afspraak voor een proefrit bij jou voor de deur op een tijdstip dat jou het beste schikt. Proefrit aan Huis werkt in 5 simpele stappen:

1. Je spot op autotrack.nl de auto die je wilt.

2.Je maakt een afspraak voor een proefrit op een door jou gewenst tijdstip.

3.  Je contactpersoon komt op de afgesproken tijd met jouw auto naar jouw adres.

4. Hij of zij wacht voor je deur en jij maakt een proefrit van zo’n dertig minuten.

5. Tevreden? Kopen en overschrijven, dan! Zo niet? Dan boek je gewoon een nieuwe Proefrit aan Huis!

  Proefrit aan Huis van Autotrack voldoet uiteraard aan alle huidige hygiëne-eisen. Gemakkelijk en veilig dus. Zonder kosten. En je hoeft er de deur niet voor uit. Bekijk snel het aanbod met Proefrit aan Huis-mogelijkheid op Autotrack.nl.

Proefrit aan Huis?

Simpelweg AutoTrack