.
Sinds 2000 ontwikkelt, implementeert en onderhoudt 4PS integrale bedrijfssoftware (ERP) voor de bouw, installatie en grond-, weg- en waterbouw.

Over het project:

4PS Construct is gebouwd op het betrouwbare Microsoft-platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het totaalpakket bevat oplossingen voor: planning, service & onderhoud, projectmanagement, sales & marketing, financieel, materieel, documentmanagement, calculatie, rapportage, artikel- en voorraadbeheer. Vertaal de probleemstelling, werking, en oplossing in een uitleganimatie van ongeveer 80 seconden.

Doelgroep:

Potentiële klanten, middel(grote)bouw-, GWW- en installatiebedrijven. Voornamelijk mannen.

Waarin schuilt de overtuiging?

Vaak ontbreekt het overzicht en inzicht tijdens een bouwproject. Wat is precies de stand van zaken. Een gebrek aan inzicht leidt vaak tot faalkosten. Er is weinig grip op projecten en contracten. Daarom is er 4PS Construct. Efficiënt samenwerken in de cloud met integrale oplossing 4PS Construct

Doelstelling:

Potentiële klanten in de bouw, installatie & GWW enthousiast maken over de mogelijkheden en voordelen van 4PS Construct in de cloud.

Illustratie- en animatiestijl:

we ontwikkelden een heldere illustratie- 2D animatie stijl. Vriendelijke laagdrempelige characters die tevens in andere communicatiemiddelen kunnen worden toegepast.

Het script:

Je wilt op elk moment van de dag weten hoe je project ervoor staat. Waar ook ter wereld. Want je wilt tijdig kunnen bijsturen, liefst met één druk op de knop. Het verzamelen van informatie vanuit verschillende applicaties kost veel tijd en zorgt alleen voor inzicht achteraf. Vaak is dat te laat. Daarom is er 4PS Construct op basis van Microsoft – processen volledig geïntegreerd in de cloud – voor de bouw, installatie en grond-, weg- en waterbouw. Een 24/7 dashboard, dat elke fase van het bedrijfsproces – zowel op kantoor als op de projectlocatie – op ieder gewenst moment inzichtelijk maakt.

Met 4PS Construct weten procesverantwoordelijken precies hoe een project verloopt ten opzichte van de planning en begroting. Dat is hoognodig, want het bouwproces is een continu proces waarbij veel informatie wordt uitgewisseld en veel communicatie plaatsvindt. Niet alleen binnen de eigen organisatie maar ook met klanten, ketenpartners en toeleveranciers.

Onze gebruiksvriendelijke software staat garant voor meer grip op de bedrijfsprocessen omdat inzicht in de actuele stand van zaken ervoor zorgt dat er tijdig kan worden bijgestuurd …en opgeleverd!

Meer weten over 4PS Construct? Maak snel een afspraak.

Lees hier meer over over animatie in de bouw- en vastgoedsector.