Pensioenfonds ING werkt dagelijks aan het pensioen van 70.000 deelnemers. Om deze optimaal van dienst te kunnen zijn gaat Pensioenfonds ING zijn administratie en technisch systeem vernieuwen. Dat maakt het mogelijk om de deelnemers nu- en later nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarover gaat deze animatie video.

Om deze vernieuwing mogelijk te maken is het nodig om de Pensioenfonds ING zes huidige pensioenregelingen gelijk middels beperkte aanpassingen.

Emations Animatiestudio ontwikkelde in opdracht en samenwerking met Hill+Knowlton Strategies vier verschillende doelgroep animaties:

Wil je meer weten over animatie video’s van Emations Animatiestudio? Neem dan even contact op.

Lees het script voor de animatie video van Pensioenfonds ING

‘Pensioen’ is uw inkomen voor later. En Pensioenfonds ING vindt dat de uitvoering daarvan voor u blijvend goed geregeld moet zijn. Dus heeft u als deelnemer – nu of straks – een vraag over uw pensioen, dan is een snel en passend antwoord op zijn plaats.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, gaan wij onze administratie en technisch systeem vernieuwen. Hierdoor zijn we nog beter voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.

Om zo’n vernieuwing mogelijk te maken, is het nodig om de zes huidige pensioenregelingen van Pensioenfonds ING op een zeer beperkt aantal punten gelijk te stellen. Om vervolgens te komen tot één pensioenregeling voor al onze deelnemers. Hierbij nemen we de Basisregeling Pensioen 65 als uitgangspunt. Uiteraard met behoud van de waarde van uw pensioen.

Op deze manier kunnen wij u een goede dienstverlening blijven garanderen en deze steeds verder verbeteren, zoals u dat van ons gewend bent. Met meer gemak, beter zicht op uw pensioen en meer flexibiliteit.

Wij werken aan uw pensioen. Pensioenfonds ING. Kijk voor meer informatie op: pensioenfondsing.nl

Daag ons uit!