Wist je dat er in 2018 voor het eerst meer geld wordt besteedt aan online marketing dan geijkte reclame via Radio en TV? Een kleine 20% van het totale online budget gaat naar online video. Een Explainer video is dus niet meer weg te denken in het communicatieplan van een slimme marketeer.

Emations bundelt kennis van marketingcommunicatie met gevoel voor vorm en oog voor detail. En ontwikkelt zodoende betaalbare Explainer videos die werken. Die je doelgroep overtuigt en aanzet tot actie.

Waarom werken met Emations animatiestudio?

Bekijk de video
Waarom werkt een Explainer video nou zo goed?

Ons brein is primair ingesteld op audiovisuele communicatie. Wist je dat 80 tot 90% van de dingen die we onthouden gebaseerd zijn op beelden? Een visuele boodschap blijft dus veel beter hangen dan een tekstuele. Daarom zijn onze Explainer video’s zo effectief. Daarnaast bestaat 75% van het internetverkeer van consumenten de komende jaren uit video. Als moderne organisatie ontkom je daarom niet meer aan een goede commercial animatie.

 

Een Explainer video: de basis voor je social media campagne

Een Explainer video is perfect geschikt als drager voor een social media campagne. Communiceer de animatie via Snapchat, Instagram, Youtube, Facebook. Er wel eens aan gedacht om Video Marketing toe te passen op je animatie? Denk hierbij aan bewezen technieken als SEO, SEA of een Adwords campagne van Google. Zodoende weet je zeker dat je animatie dan ook veelvuldig bekeken door je doelgroep!

Waarom een Explainer video laten maken door Emations?
  • We hebben veel ervaring met concept en marketingcommunicatie.
  • Wij werken snel, efficiënt en voor een goede prijs.
  • De mensen van Emations werken graag voor merken met ambitie.
  • Onze animatiefilms zijn bij uitstek geschikt om te delen via social media.
  • We hebben veel ervaring op het gebied van SEO en SEA. En kunnen je animatie dan ook goed in de markt zetten middels videomarketing.
  • We hebben gevoel voor vorm en oog voor detail.
Hoe ontwikkelen wij een Explainer video?

Onze commercial animatie legt in 30 seconden uit waar doorgaans heel veel woorden voor nodig zijn. Op basis van een slim concept. In een moderne, illustratieve stijl met levendige achtergronden. Werelden waarin je doelgroep zich kan herkennen. De commercial animatie wordt gegoten in de huisstijl van het merk.

De animatie kan gemaakt worden in 2D of 3D. Afhankelijk van je wensen en budget en wensen. 

Op basis van een kennismakingsgesprek bij jullie op kantoor of via skype bedenken een concept. Een drager van je boodschap. We toetsen of dit concept in de lijn der verwachting ligt. En illusteren daarna het storyboard. Is alles akkoord zetten we het storyboard om in animatie. 

Zo maken we stap voor stap een commercial animatie die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet. En de resultaten behaald waar je naar op zoek bent. 
.

Wat is de prijs van een Explainer video?

De prijs is sterk afhankelijk van het soort animatie. 2D of 3D. Neem even contact op. Dan werken we direct een passend voorstel uit zodat je intern de boer op kan.