Commercial Animatie Voor een effectieve campagne

Je hebt een nieuw product waarvan iedereen op de hoogte zou moeten zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het hele internet erover praat? Dan kun je een dure video commercial laten ontwikkelen. Maar wat garandeert je dat die video het rendement behaalt dat jij voor ogen hebt? 

Bij Emations bundelen wij onze kennis van marketingcommunicatie met gevoel voor vorm en oog voor detail. En ontwikkelen zodoende betaalbare commercial animaties die werken. Die je doelgroep met plezier bekijkt op Snapchat of Facebook. Maar bovenal aanzet tot actie. Wil je meer weten? Bel 020 – 261 91 14.

 

Waarom een commercial animatie werkt

Ons brein is primair ingesteld op audiovisuele communicatie. Wist je dat 80 tot 90% van de dingen die we onthouden gebaseerd zijn op beelden? Een visuele boodschap blijft dus veel beter hangen dan een tekstuele. Daarom zijn onze commercial animaties zo effectief. Daarnaast bestaat 75% van het internetverkeer van consumenten de komende jaren uit video. Als moderne organisatie ontkom je daarom niet meer aan video animatie.

.

Een commercial animatie: de basis voor je social media campagne

Een commercial animatie is perfect geschikt als drager voor een social media campagne. Communiceer de animatie via Snapchat, Instagram, Youtube, Facebook. Er wel eens aan gedacht om Video Marketing toe te passen op je animatie? Denk hierbij aan bewezen technieken als SEO, SEA of een Adwords campagne van Google. Zodoende weet je zeker dat je animatie dan ook veelvuldig bekeken door je doelgroep!

.

Waarom een commercial animatie laten maken door Emations?

  • We hebben veel ervaring met concept en marketingcommunicatie.
  • Wij werken snel, efficiënt en voor een goede prijs.
  • De mensen van Emations werken graag voor merken met ambitie.
  • Onze animatiefilms zijn bij uitstek geschikt om te delen via social media.
  • We hebben veel ervaring op het gebied van SEO en SEA. En kunnen je animatie dan ook goed in de markt zetten middels videomarketing.
  • We hebben gevoel voor vorm en oog voor detail.
    .


Wat ontwikkelen wij?

Onze commercial animatie legt in 30 seconden uit waar doorgaans heel veel woorden voor nodig zijn. Op basis van een slim concept. In een moderne, illustratieve stijl met levendige achtergronden. Werelden waarin je doelgroep zich kan herkennen. De commercial animatie wordt gegoten in de huisstijl van het merk.
.


Wil je meer weten over onze commercial animatie?

Wij denken graag met je mee! Bel 020 – 261 91 14 of vul ons contactformulier in.

Meer informatie
Klanten: