Heb je een dienst waarmee je online denkt meer leads te kunnen genereren? Laat dan een animatie of infographic maken bij een ons animatiebedrijf in Amsterdam. We zijn hebben jarenlange ervaring in online marketing en zijn specialisten op het gebied van storytelling. We begeleiden je in het traject van ontwikkeling van A tot Z. Dat willen zeggen, van briefing tot oplevering. Dit doen we middels een vaste werkwijze met als doel: een animatie of infographic die werkt. Die aanzet tot actie en jouw doelgroep over de streep trekt. Wil je weten hoe wij dat doen? We leggen het je graag persoonlijk uit.

Waarom werken met Emations animatiestudio?

Bekijk de video

-
Waarin verschillen wij van andere animatiebedrijven?

Ons animatiebedrijf werkt niet met standaard animatie pakketen. Ieder bedrijf heeft een eigen gezicht, een eigen DNA. Een animatie die je bij Emations animatiebedrijf laat ontwikkelen is duurzaam en kan jaren mee.

Door onze ervaring op het gebied van communicatie weten we precies hoe jouw beslissingsproces werkt. We begrijpen welke munitie jij nodig hebt om de organisatie of raad van bestuur mee te krijgen. Dat is handig en scheelt veel tijd.

Wij zijn kritisch. Want we hebben onszelf als doel om onszelf te verbeteren in ieder product wat wij ontwikkelen. Elke animatie van ons animatie bedrijf moet een stapje beter zijn dan de vorige. Of het nu gaat om de illustratiestijl of het script. Om tot een product te komen waarbij je doelgroep zich echt in herkent leggen we de lat graag hoog. En daar pluk jij de vruchten van in de samenwerking.

We werken niet voor iedere organisatie. Bedrijven die in de olie-, tabaks- of wapenindustrie zullen niet tot onze klantenkring behoren.

We werken graag met organisaties samen op basis van vertrouwen. Vertrouwen in onze kunde. Vertrouwen in elkaar. Zodoende is er een gezonde basis om samen op zoek te gaan naar het maximale resultaat van je 2D animatie, 3D animatie video of infographic.

+
Hoe gaan we te werk als animatiebedrijf Amsterdam?

Allereerst maken we graag kennis met je. We willen begrijpen wie je bent en waarom je geloofd in het product animatie. Naar welke doelstellingen je op zoek bent, wie je mee wilt nemen in de organisatie. En uiteraard het allerbelangrijkste: wat is het verhaal wat je wilt vertellen.

Jij bezit over de specifieke kennis op jouw vakgebied, of het nu een product, dienst of interne communicatie traject betreft. Wij zijn specialisten op ons vakgebied. Op basis van onze kennismaking vragen we je een briefingsformulier in te vullen. Een formulier met daarin alle wensen zoals achtergrond informatie, doelstelling, doelgroep, kansen/gevaren, probleemstelling, hoe werkt het, voordelen en wat moeten kijkers doen als je jouw 2D animatie hebben bekeken?

Op basis van het briefingsformulier gaan wij voor je aan de slag met het script. Een script heeft meestal een lengte van 170 woorden. Dat doen wij niet voor niets, na 80 seconden haakt immers 65% van je kijkers af. Een kernboodschap is dan ook kort, krachtig en zet aan tot actie.

Daarna selecteren wij een voice over. We doen je 3 voorstellen. Dit op basis van de randvoorwaarden en ook op gevoel. Kiezen we voor autoriteit in de vorm van een zware mannenstem, of laten we een ingewikkeld proces vriendelijker klinken door een warme vrouwenstem? Uiteraard maken we overleg de juiste keuze.

Is het script in orde, dan zoeken wij daar de juiste illustratiestijl bij. Dit doen we uiteraard in nauw overleg. Hoe zien de figuren er uit? Gebruiken we veel kleur en vorm of houden we het geheel meer ingetogen en zetten we de alleen de belangrijkste zaken op de voorgrond. Zo zul je bij ons animatiebedrijf uit Amsterdam nooit voor verassingen komen te staan. We werken aan een illustratiestijl die nauw aansluit bij je verhaal en de organisatie. Denk daarbij aan huisstijlkleuren, lettertype en logo.

Zo werken we alles scènes uit die we in de animatie voor jouw bedrijf gaan gebruiken. Deze scènes krijg je te zien in een storyboard voordat we het geheel gaan animeren.

De scene’s zijn in orde, de voice over is ingesproken? Dan beginnen we aan het leukste gedeelte. Het animeren. Onze twee animatoren zijn een dag of 3 bezig om het geheel in beweging te zetten. Dit doen wij in programma’s als After Effects van Adobe of 4D Cinema.

Als laatste volgt de saus, de muzikale afwerking in de vorm van geluidseffecten en de juiste muziek.

+
Wat is het beste animatiebedrijf van Amsterdam?

Dat is het animatiebedrijf wat het beste past bij jouw vraagstuk en budget. Heeft het animatie bedrijf uit Amsterdam mooie cases op haar website staan waarbij je een goed gevoel krijgt? Vraag eens naar de behaalde resultaten, een filmpje online zetten is niet zo moeilijk. Maar er moet ook naar gekeken worden. Hoe doen ze dat? Heeft het animatiebedrijf succesvolle lanceringen achter haar naam staan? Maak kennis en vraag.


Wil je weten hoe je het juiste animatiebedrijf kiest? Lees dan ons blog eens. 

+
Welke producten kun je bij ons laten ontwikkelen als animatiebedrijf?

  • Uitleg animatie
  • 3D animatie
  • Infographic
  • Illustraties voor een product of dienst
  • Interne communicatie animatie
  • Animatie video