Heb je een dienst waarvan iedereen op de hoogte moet zijn? Of een product waarbij je potentiële klanten in het hart wil raken? Of start je een intern communicatieprogramma en zoek je een laagdrempelige manier om medewerkers op de hoogte te brengen? Dan komt een animatie video van Emations perfect van pas.

Emations bundelt kennis van marketingcommunicatie, online strategie met gevoel voor illustratie. Wij ontwikkelen 2D en 3D animatie video’s die er niet alleen mooi uitzien of iets uitleggen. Maar je doelgroep overtuigen. Want alleen dan zet je aan tot actie.

Waarom werken met Emations animatiestudio?

Bekijk de video

Waarom een animatie video laten maken door Emations?

We hebben een achtergrond in reclame en communicatie. Daarom denken wij in markt, doelgroep en kernboodschap. We snappen hoe jouw beslissingsproces werkt en kunnen daardoor snel schakelen. We werken graag voor merken met ambitie, van klein tot internationaal. We hanteren een marktconforme prijs. 

Wat voor soort animatie video's kun je bij Emations laten maken?

Emations ontwikkeld 2D en 2D animatie video voor:

  • Het communiceren van een product of dienst
  • Een intern communicatieprogramma
  • Salesgesprek of elevator pitch
  • Uitleggen van een instructie
  • TV- Commercial
  • Social media campagne

Waarom werkt een animatie video zo goed?

Animatie video’s zijn razend populair. Maar waarom eigenlijk? Omdat ze werken! Ons brein is primair ingesteld op visuele communicatie. Wist je dat ongeveer 85% van de dingen die we onthouden gebaseerd zijn op beeld? We nemen beeld dan veel sneller op in onze hersenen dan tekst: maar liefst 600.000 keer. Daarnaast delen we visuele content veel vaker via social media. 75% van het totale internetverkeer van consumenten bestaat de aankomende jaren uit video. 

Wat kost het om een animatie video te laten maken?

De prijs van een animatie video is sterk afhankelijk van de lengte of het soort animatie video. Emations gelooft niet in een standaard pakket. Omdat iedere organisatie een eigen dna en gezicht heeft.

De kosten van 2D animatie video van 1 minuut varieren tussen de €4500 – en €6500 euro. Afhankelijk van de complexiteit. 

Een 3D animatie van meerdere minuten neemt langer in beslag. Wil je meer informatie over de prijs neem gewoon even contact op. Dan werken we een voorstel voor je uit. 

Hoe lang duurt het om een animatievideo te laten maken?

Het duurt ongeveer 3,5 werkweek om een 2D animatie video van 1 minuut te maken. We kunnen meestal direct starten met je briefing en het script. De de aanvraag offerte ontvang je een planning op maat.