Elke organisatie heeft een verhaal. En dat verhaal wil je graag communiceren aan je klanten of stakeholders. Dat is immers je bestaansrecht en je bent er trots op. Het is echter niet altijd eenvoudig om tot de kern van je verhaal te komen. Daarbij kan bedrijfsanimatie van Emations je helpen.

Emations heeft een marketingcommunicatie achtergrond. We zijn een kei in kernboodschappen en bedrijfsanimaties. Zodoende ontwikkelen wij animaties die er niet alleen mooi uitzien maar je doelgroep in het hart raken. Zo behalen we het resultaat dat jij voor ogen hebt.

Waarom werken met Emations animatiestudio?

Bekijk de video
Waarom een animatie door Emations laten maken?

Een bedrijfsanimatie, ook wel bekend onder de naam Explanimation, behoort tot de specialiteiten van Emations. Door onze achtergrond zijn we het gewend om snel de kern van je verhaal te pakken. Begrijpen wij hoe de markt in elkaar zit. En hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken met de juiste boodschap. Emations animatiestudio wil niet alleen iets uitleggen, maar ook overtuigen.

Wat zijn de kosten van een animatie?

De kosten van een bedrijfsanimatie van Emations zijn sterk afhankelijk van de lengte en het soort animatie. Werken we bijvoorbeeld in 2D of 3D.

Emations werkt niet met standaard pakketen. Ieder bedrijf heeft immers een eigen gezicht en verhaal. Een 2D bedrijfsanimatie van 1 minuut varieert tussen de €4500 en €6500 euro. Afhankelijk van de complexiteit. 

Een 3D animatie is arbeidsintensiever. Wil je een exacte prijsindicatie? Neem dan even contact op.

Waarom werkt een bedrijfsanimatie zo goed?

Wist je dat beelden 80 tot 90% beter onthouden dan tekst? Waarom zou je dan je boodschap proberen te vertellen op een omslachtige manier, die ook nog eens veel minder goed werkt? Bij Emations hebben we veel ervaring met het vertellen van een goed verhaal. We hebben de verhalen verteld van bedrijven als McDonalds, Nuon, Gemeente Amsterdam, Provincie Utrecht en KPN.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsanimatie van Emations?
  • Door onze achtergrond in reclame en communicatie begrijpen we jouw markt en doelgroep. We worden dan vaak ook gevraagd om mee te denken bij de positionering van product of organisatie. 
  • We hebben in de loop der jaren meer dan 100 bedrijfsanimaties gemaakt.
  • Met bedrijfsanimaties zorg je ervoor dat ingewikkelde verhalen heel duidelijk en snel worden uitgelegd. Middels een overtuigende boodschap.
  • Emations werkt snel, efficiënt en voor marktconforme prijs
Hoe maken we een bedrijfsanimatie met elkaar?

We starten met een kennismakingsgesprek. Dat kan zijn via skype of bij jullie op kantoor. Niet alleen om te onderzoeken hoe we jouw verhaal het beste kunnen vertellen. Maar ook om te voelen of we een klik hebben. Want alleen dan komen we tot een goed resultaat.

Daarna schrijven we het script. Vertalen we het script in een storyboard. In een illustratieve stijl die past bij jouw verhaal. Wij geloven niet in vaste pakketen. Iedere organisatie is uniek. 

Na het akkoord op het storyboard en script zoeken we naar een passende stem. Animeren het geheel. En maken de animatie compleet met een geluiden en muziek. 

We werken stap voor stap zodat jij nooit voor verassingen komt te staan.