Animatie Abonnement Breng je bedrijf in beweging


Wist je dat er in 2018 voor het eerst meer geld wordt besteedt aan online marketing dan aan geijkte reclame via Radio en TV? Een kleine 20% van het totale online budget gaat naar online video. Animatie is dus niet meer weg te denken in het communicatieplan van een slimme marketeer.

Met online video kun je doelgroepgericht je boodschap communiceren, weet je exact hoeveel mensen je bereikt en wat je conversie is. Maar hoe ga je nou verantwoord om met je budget? Zodat adverteren loont. En hoe val je nu op tussen al dat reclamegeweld?
.

Emations lanceert ‘Animatie Abonnement’

Emations introduceert daarom nu het ‘Animatie Abonnement’.
Wij ontwikkelen iedere maand een korte animatie van 10 seconden voor je product, dienst of organisatie. Deze animatie kun je gebruiken als online marketing op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter of Youtube.
Bijvoorbeeld om je blogpost extra attentiewaarde te geven. Of als leadgenerator op Facebook. Wedden dat je opvalt!

Laat je één animatie ontwikkelen. Prima! Maar neem je direct een jaarabonnement (lees 12 korte animaties) dan scheelt dit je algauw 30% op de totale ontwikkelkosten.

Hoe werkt het Animatie Abonnement van Emations?

Jij hebt een product, dienst of bedrijf. Wij bedenken een concept. Laten je zien hoe dat idee er visueel uitziet. Als kers op de taart animeren we het geheel. Het gehele traject neemt een werkdag of 7 in beslag. Snel en overzichtelijk.

.

Meer weten over het korte Animatie Abonnement van Emations?

Wij denken graag met je mee! Bel 020 – 261 91 14. Of kom gewoon eens langs op onze creatieve studio in Amsterdam West. Bedenken we samen hoe we jouw bedrijf in beweging gaan zetten!

 

Meer informatie

Wil je meer informatie?
Klanten: