bedrijfsanimatie, animatievideo
 

10 redenen waarom een bedrijfs animatie onmisbaar is voor je organisatie

Je hebt een steengoed product, maar hoe vertel je dat op een slimme manier aan je potentiële klanten? Of heb je een complex verhaal en zoekt naar een simpele manier om dit uit te leggen?

Heb je een dienst waar iedereen van op de hoogte moet zijn, maar hoe zorg je ervoor dat het hele internet erover praat? Ben je niet helemaal tevreden over je online zichtbaarheid terwijl je weet dat er via internet veel omzet valt te genereren? 

Bovenstaande vragen zijn eigenlijk best logisch. Want jij bent een specialist op jouw vakgebied. En wij op het gebied van animatie en online zichtbaarheid.

Jij gelooft oprecht in de producten en diensten die je organisatie aanbiedt. En dat doen wij ook. We geven je daarom graag 10 redenen waar wij vinden dat een bedrijfsanimatie onmisbaar is voor iedere organisatie.

 

Welke resultaten kunnen onze bedrijfsanimaties behalen voor je organisatie?

  1. Verhoging van je omzet: 85% van de consumenten geeft aan dat ze eerder een product of dienst zullen afnemen als ze een animatie hebben gezien.
  2. Je krijgt de beschikking over de perfecte pitch: onze animaties stippen zowel het ‘probleem’ van je klant als de oplossing aan: jouw dienst of product. Ze zetten bovenaan aan tot actie met een goede call-to-action. 
  3. Hoge waardering van je doelgroep: consumenten en managers waarderen het daarom zeer dat ze alle benodigde informatie over jouw product of dienst tot zich kunnen nemen in maximaal 75 seconden.
  4. Meer traffic op je website: en een hogere ranking in google.
  5. Je doelgroep onthoudt je dienst of product veel beter: mensen onthouden 20% van wat mensen lezen en 10% van wat ze horen. Maar aan de andere kant onthouden mensen 80% van wat ze hebben gezien, jouw uitleg animatie. 
  6. Verover het hele internet: animaties zijn zeer geschikt voor doelgroepgerichte videomarketing. Bijvoorbeeld via Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en Linkedin. Via Facebook kan je animatie simpel tienduizenden views krijgen. 
  7. Een database vol prachtige illustraties: voor een klein bedrag mag je alle illustraties uit onze animatie gebruiken op je website of powerpoint presentatie.
  8. Verhoging van online zichtbaarheid: animatie is dé perfecte tool om je bedrijf online een gezicht te geven. Het draagt je merkwaarden uit. En is bovendien zeer ‘likeable’. Het geeft bovendien interne trots.
  9. Je doelgroep begrijpt je product of dienst veel beter: mensen nemen beeld maar liefst 60.000 keer sneller op in hun hersenen dan tekst. 
  10. Mensen blijven langer op je website: bezoekers blijven gemiddeld 2-8 seconden op een website. Maar met een animatie blijven ze langer hanger en zullen ze dus eerder aankoop overgaan. 

 

Hebben we je voldoende overtuigd? Dan maken we graag eens kennis om te kijken of het klikt. Laat rechtsboven even je gegevens achter en we nemen nog dezelfde dag contact met je op.

Zelf bellen of mailen mag natuurlijk ook: 020 – 261 91 14 en welkom@emations.nl